Ajo-ohje

Pelipaikka on Metsähallituksen Kärppäjärven kämppä Kuhmoisissa. Osoite on Hunningontie 243 Kuhmoinen. Saavuthan pelipaikalle ajoissa – paikalla pitää olla viimeistään kello 11.00!

https://goo.gl/maps/pX83B

Saavutpa sitten mistä tahansa, tulet paikalle tietä 24 (Lahti-Jämsä) pitkin. Tässä ajo-ohjeet Helsingistä päin:

Nopein reitti paikalle kulkee Lahden kautta. Aja moottoritietä Lahteen asti ja jää pois Kauppakeskus Karisman liittymässä mistä on opastettu tie 24. Aja tätä tietä pohjoiseen Kuhmoisten ohi, ja noin 10 km Kuhmoisten jälkeen kyttää silmä tarkkana oikealle kääntyvää Nahkiaisentietä. Risteyksessä on mustapohjainen “Kärppäjärven kämppä”-kyltti. Aja Nahkiaisentietä (hiekkatie) kilometrin verran, kunnes vasemmalle kääntyy hieman pienempi Hunningontie, tässäkin risteyksessä on kämpän kyltti. Aja Hunningontietä perille asti.

Vaihtoehtoinen reitti kulkee Hämeenlinnan kautta 10-tietä Tuulokseen ja sieltä 53-tietä Padasjoelle ja 24-tielle. Tämä on kilometreissä hieman pidempi kuin edellinen, mutta jos on tulossa muutenkin lännempää tämä voi olla hyvä valinta.

Kannattaa huomioida että 24-tie on pahamaineisen hidas ohituspaikkojen vähyyden ja alinopeutta ajavien kesämökkiläisperäkärryjen ja karavaanareiden takia. Eli kannattaa varata matkaan realistinen määrä aikaa.

Kun saavut paikalle voit ajaa suoraan kämpän (punainen talo Hunningontien oikealla puolella, järven rannassa) pihaan mutta älä tuki ajotietä. Paikalla on vastaanottaja ja parkkiopastaja. Voit purkaa tavarasi pihassa mutta tämän jälkeen auto pitää viedä hieman kauemmaksi tienvarsiparkkiin: käytämme todennäköisesti Hunningontien suoraa ja leveää pätkää juuri ennen kämppää. Pysäköikää parkkiopastajan ohjeitten mukaisesti, tiiviisti, vain yhdelle puolelle tietä ja niin että ohi pääsee tarvittaessa tukkirekallakin. Kovin monen minuutin kävelymatkaa ei parkista mökille ole.